De ce îşi ţine Dumnezeu promisiunile?

De ce Își ține Dumnezeu promisiunile?„Dar când a venit împlinirea vremii, Dumnezeu a trimis pe Fiul Său”(Galateni 4:4)

Ai făcut vreodată o promisiune pe care n-ai ținut-o? „Promit că voi fi respectos de acum înainte!” „Promit că nu voi mai vorbi cu tine cât voi trăi!” „Promit că nu îţi mai cer nimic, dacă îmi dai ce vreau acum!”

A făcut Dumnezeu vreodată o promisiune pe care nu a ţinut-o? Nu! Dumnezeu Îşi ţine întotdeauna promisiunile pentru că El este Adevăr. Poţi să crezi ce spune El. Unele lucruri pe care le-a spus profeţilor nu s-au întâmplat încă, dar noi ştim că se vor întâmpla într-o zi. Biblia spune: „Căci Cuvântul Domnului este adevărat şi toate lucrările Lui se împlinesc cu credincioşie” (Psalmul 33:4). Am văzut deja sute de profeţii care s-au adeverit, exact cum a promis Dumnezeu!

Cea mai mare promisiune pe care a făcut-o Dumnezeu a fost să-L trimită pe Fiul Său Isus Hristos pe pământ. De ce a făcut Dumnezeu această promisiune? Dumnezeu ştia că aveai nevoie de un Mântuitor. Tu ai păcătuit şi ai nevoie să fii iertat.

De ce Şi-a ţinut Dumnezeu promisiunea? Pentru că Dumnezeu este Adevăr — El nu minte (Tit 1:2). Un alt motiv
pentru care Şi-a ţinut promisiunea este că te iubeşte. Tu nu meriţi dragostea sau bunătatea Lui, dar datorită Domnului Isus Hristos, poţi fii acum un copil al lui Dumnezeu.

Doamne, mulţumesc pentru dragostea Ta! Nu merit dragostea sau bunătatea Ta. Tu mă iubeşti chiar şi când păcătuiesc. Eşti minunat! În Numele Domnului Isus. Amin.

A.M.E.C.,  Cartea întrebărilor cu meditații – volumul 1

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s