Are Dumnezeu un scop cu viața mea?

are Dumnezeu un scop cu viața mea?„Ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce‑L iubesc pe Dumnezeu …”(Romani 8:28)

„De ce mă aflu aici?“ Mulţi oameni au pus această întrebare. Este vreun motiv pentru care m-a aşezat Dumnezeu pe acest pământ? Răspunsul este: „Da!“ Dumnezeu face toate lucrurile cu un scop. Oamenii se îngrijesc ca viaţa să continue pe planetă, dar noi nu am fost făcuţi doar ca să trăim.

În planul Lui perfect, Dumnezeu te-a făcut să fii special(ă). Nu mai este nimeni exact ca tine, chiar dacă ai un frate geamăn sau o soră geamănă! Personalitatea ta, modul tău de gândire, lucrurile care te fac să plângi sau să râzi — toate te fac să fii diferit(ă) de ceilalţi.

Dumnezeu te-a făcut în felul acesta cu un scop. Eşti unic(ă)! Dumnezeu are şi un plan pentru tine. El doreşte ca viaţa ta să-L onoreze pe El. În Biblie, Dumnezeu spune: „Căci Eu ştiu gândurile, pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde“ (Ieremia 29:11). Dumnezeu are planuri bune pentru viaţa ta. În providenţa Lui, El permite doar ce e mai bun pentru tine. Chiar şi atunci când se întâmplă lucruri rele, aminteşte-ţi că Dumnezeu are un scop [un plan] şi că El lucrează pentru binele tău şi pentru slava Lui.

Doamne, mulţumesc că m-ai făcut să fiu special(ă)! Mulţumesc că ai un scop bun cu viaţa mea. Mă încred în Tine ca să
duci la îndeplinire planul Tău pentru mine. În Numele Domnului Isus. Amin.

A.M.E.C., Cartea întrebărilor cu meditații – volumul 2

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s