Beneficiile cunoașterii lui Dumnezeu

voi vedea pe DumnezeuChiar dacă mi s-ar nimici pielea și chiar dacă nu voi mai avea carne, voi vedea totuși pe Dumnezeu.” (Iov 19: 26)

Iov ne dă o lecție extraordinară! El ne arată prin atitudinea lui că Îl cunoștea pe Dumnezeu și caracterul Său foarte bine. Acest lucru i-a dat nădejde și putere să treacă peste încercarea de foc pe care o trăia, știind că la final Îl va vedea pe Dumnezeu și toate suferințele vor fi uitate.

În primul rând, trebuie să mă apropii tot mai mult de Cuvântul lui Dumnezeu, pentru a cunoaște cât mai mult caracterul Lui. În al doilea rând, trebuie să mă încred în promisiunile Lui. Chiar dacă trec prin încercări extraordinare, eu nu trebuie să uit nici o clipă că viața pe acest pământ este scurtă și că va veni o zi în care voi sta înaintea lui Dumnezeu și atunci voi primi un trup de slavă care nu se va degrada niciodată.

Scumpe Tată, Îți mulțumesc pentru Cuvântul Tău, care mă ajută să Te cunosc. Îți mulțumesc pentru Duhul Sfânt care mă călăuzește și pentru nădejdea vieții veșnice pe care ai pus-o în inima mea. Amin!

Emil Guiu, Biserica Creștină Baptistă „Speranța” din Râmnicu Vâlcea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s