Calea Domnului

Calea Domnului„Pe vremea aceea, s-a făcut o mare tulburare cu privire la Calea Domnului.” (F.A.: 19:23)

În Efes, apare o tulburare cu privire la ceea ce trebuie făcut și ceea ce nu trebuie făcut când vrem să mergem pe Calea Domnului. În cartea Levitic 18-19 sunt prezentate mai multe porunci care trebuiesc respectate de către cei ce sunt pe Calea Domnului. Putem asemăna acele porunci cu niște indicatoare de circulație care ne ajută să urmăm drumul principal. În Efes, la acea vreme, pe Calea Domnului aceste indicatoare erau dublate de altele care te scoteau de pe traseul dorit de Domnul. Era o situație confuză. Aproape toate indicatoarele din comunitatea de creștini din Efes, te făceau să ieși de pe Calea Domnului.

Calea Domnului are propriile indicatoare care, dacă sunt respectate ne duc spre Domnul. Aceste indicatoare le găsim în Sfânta Scriptură și ne ajută să nu ne rătăcim. Mântuitorul Isus Hristos, chiar ne avertizează: „vă rătăciți pentru că nu cunoașteți scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.” (Matei 22:29)

Doamne Dumnezeule, ajută-ne să înțelegem și să aplicăm ceea ce vrei să ne spui prin Cuvântul Tău, astfel încât să mergem pe calea plăcută Ție!

B.S.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s