Veghere și rugăciune

handsprayingFaceţi în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni şi cereri. Vegheaţi la aceasta, cu toată stăruinţa, şi rugăciune pentru toţi sfinţii.” (Efeseni 6 : 18)

O săptămână de rugăciune la început de an a fost și este din nou un imbold puternic! A folosi din plin oportunitatea călăuzirii divine prin rugăciune, în viața ta, pentru un nou parcurs atât pentru viața personală cât și pentru viața cu biserica este o mare resursă!

Rugăciunea este calea principală pe care o foloseşte Dumnezeu pentru a ne transforma dar și pentru a schimba lumea din jurul nostru. Pentru a fi însă transformaţi prin rugăciune, aceasta trebuie să dobândească forma şi conţinutul cerut de Dumnezeu. Roagă-te în sfințenie! Roagă-te bazat pe Cuvântul Său! … Roagă-te cu credință!

Cineva afirma: „Oricum ar fi definită, rugăciunea este actul esenţial, fundamental al vieţii umane religioase, mijlocul de a-l pune pe om în legătură directă cu Dumnezeu, prin înălţarea gândului, a inimii, a voinţei umane spre Dumnezeu”. Cu alte cuvinte pentru a te bucura de rugăciune, pentru ca aceasta să fie o reală părtășie cu Dumnezeu trebuie să fie o dorință puternică după Creatorul și Stăpânul Nostru. Fă din rugăciune o prioritate!

Rugăciunile tale vorbesc despre cât de bine î-L cunoști pe Dumnezeu. Cei care Î-L cunosc pe Dumnezeu aşa cum S-a revelat în Cuvântul Lui, se roagă deci ca voia Lui să se facă şi ca El să fie glorificat. Cea mai mare dorinţă a acestora este aceea de a fi sfinţi şi de a fi în totalitate plăcuţi înaintea Lui.

Rugăciunile vorbesc despre cât de mult îți pasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Vrei ca influența lui Dumnezeu să fie calea principală pentru mersul lucrurilor? Atunci: Faceţi în toată vremearoagă-te cu regularitate; prin Duhulfă din Duhul Sfânt sursa rugăciunilor rostite; tot felul de rugăciuni şi cereri dovedește adâncime și dedicare în rugăciune; Vegheaţi la aceasta, cu toată stăruinţapropune-ți să te rogi atingând cerul; şi rugăciune pentru toţi sfinţii – fă o prioritate și nu omite în rugăciune nici unul din frații tăi care au fost sfințiți prin Isus Hristos, pe care îi cunoști sau despre care primești vești. Fie să ai parte de o experiență binecuvântată în rugăciune!

Pastor Dorin Feiereisz

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s